SEO specialist in Hoogeveen

Wil je dat jouw bedrijf online goed vindbaar is voor klanten in Hoogeveen, Drenthe of het hele land? SEO is de oplossing! We helpen je graag van A tot Z bij de analyse en uitvoering van verschillende SEO werkzaamheden voor jouw website.


100% gratis en vrijblijvend!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Adverteren met Google Ads (SEA)
Conversie optimalisatie (CRO)
Social & e-mailmarketing

Een goede SEO strategie in Hoogeveen en omstreken

Je hebt een mooie website, maar (potentiële) klanten weten deze nog slecht te vinden. Wat nu? Wij helpen je graag om goed vindbaar te worden in Google. Het belang van Google voor bedrijven wordt steeds groter. Steeds meer consumenten doen online onderzoek naar de mogelijkheden. De eerste vijf zoekresultaten ontvangen 68% van de bezoekers. Staat jouw website op de tweede of derde pagina in Google? Dan word je al bijna niet meer gevonden. Zonde, want dan loop je een hoop potentiële klanten mis.

Onze werkwijze

The Brand Office maakt een praktisch SEO plan op maat voor jouw bedrijf. Als eerst doen we een uitgebreide analyse van jouw website. Ook doen we een zoekwoorden- en concurrentieonderzoek om erachter te komen welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt. Op deze zoekwoorden wil je dat jouw website vindbaar is.

Als laatste stellen we een site-, url- en navigatiestructuur op. Zo is jouw website niet alleen goed bruikbaar voor bezoekers, maar kan ook Google de site makkelijk indexeren.

De websiteanalyse, het zoekwoorden- en concurrentieonderzoek en de websitestructuur vormen de basis voor het SEO plan. Deze bespreken we samen en passen we waar nodig aan naar uw wensen. Tevreden met het SEO plan? Mooi! Dan gaan we aan de slag met de uitvoering. Geen tijd te verliezen op onze weg naar online succes!

We werken met de beste tools

Allereerst starten we met het inrichten van verschillende tools om te kunnen meten, analyseren en bijsturen. Zo maken we resultaten inzichtelijk en ontdekken we wat werkt en wat juist niet. Alles staat nu klaar om aan de slag te gaan. Naast het hele voorbereidende traject, kunnen we jouw bedrijf ook helpen bij de uitvoering van:

  • Het schrijven van verschillende type teksten, zoals: blogs en teksten die goed moeten scoren in Google
  • Het verbeteren van de interne linkstructuur
  • Het verhogen van de autoriteit door actief aan de slag te gaan met link-building
  • Het aanpassen van pagina’s om zo meer conversies te realiseren

Waarom kiezen voor The Brand Office?

Als echt Hoogeveens bedrijf snappen we wat er speelt in de omgeving. Door onze brede kennis van online marketing weten we hier slim op in te spelen en helpen we jouw bedrijf online groeien.

Met The Brand Office kies je voor gemak en kwaliteit. Met de nodige ervaring én eigen succesvolle projecten kunnen we ook jouw bedrijf online laten groeien. Wij zorgen voor meetbaar resultaat en maken jouw bedrijf goed vindbaar in Google.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van SEO voor jouw bedrijf in Hoogeveen? We maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Wij werken o.a. voor:

Samenwerken?

Zin om samen te werken met The Brand Office? Vraag direct online een offerte aan!


100% gratis en vrijblijvend!

Scroll naar boven
× Kan ik je ergens mee helpen?